Nuffnang Ads

Tuesday, 3 April 2012

berhujung minggu yg lalu + kenduri yati cute yg besh!!

lame sgt x update blog, kali nie berjaya juga gagah menuju kejayann untk mengupdate blog yg sgt la dh semak samun.

cewiter 1

hujung minggu yg lalu, kebosanan yg melampau telah melanda, jadi kami....


berarak ke klcc hokay..lm x berkunjung mencuci mata disana.lalu merajinkan diri berjalan2 bersiar2 kat sane.
sampai jer perut masing2 dh berkeroncong..tue perut sy la..en dear dh metal rock smua ader..tgk la tue, x sempt pun nk shoot mknan sy, tak menyempat weh!!


lepas masing2 dah mengisi bagi bekalan sepanjang perjalanan, jadi kami pun teruskan acara ker taman klcc.
ini bukan majlis ulang tahun perkahwinan.


sambil sy buat entry nie sambil la dengar lagu 4 rada, 4 dara lah..noraniza idris. sgt la teruja sekali, rasa cm nak taip sambil menari zapin. sy pun tk pasti berapa juta kali dh ulang lagu nie, tapi sy sgt la terhibur.
(bajet aku adlh la slh seorg dr 4 dara tue ker #_#)



bergambar mcm la sy adalah pelancong, pelancong dari mn..dari Puchong, owh tidak, itu adlh kampung halaman show of eiiww!









petang2 mcm nie seronok jugak bertapak kat tmn klcc nie, bengunan pencakar bumi (bukan!!) tggi belaka..sgt indah..^___________^






sape tak tau banggunan nie, tolak 10 markah...

senja yg indah..sayu pula rase...







ceritew 2

bangun pagi2, siap chantek2...comel2..biru2..pki kasut semua..tggu en dear dan menuju ke kelana jaya. course mate sy kahwen..seronok!!!

sampai kelana jaya, laju2 kami cari dewan gemilang,owh sgt la senang untuk menjumpainyer tanpa sesat dalam terang pun..^____^

dengan x sengaja sy telah pun berpakaian mengikut tema..owh tidak...
tidak semena2 berjumpa course mate yg lain..serta merta telah menjadi pemyambut tetamu tidak berbayar...














nasib baik la terserempak dgn coursemate yg lain mase duduk kat bwh, tertanyer2 jugak mase smpai, adakah sy org terawal yg sampai. rupe2 nyer dewan tersebut diatas.kena naik lif dulu. klu tak melangut jer tggu kat bwh dh pukul 4 petg pun tk dpt tgk pengantin...




beratur semua! lurus ikut barisan...ewahh..
semua tgh tggu untuk tulis ucapan yg cute dlm guess book yg sgt awesome...
*___*



sy jumper ladybird yg sgt comel..tersesat dlm mangkuk bersama rakan2 dier yg lain....

comel plus plus...






turn sy, tulis ucapan besau-besau...



sy pun menculik 2 ekor ladybird nie untuk dibawa pulang...
coklat yg super comel...suke!!




en suami yati, yati pengantin comel dan hukhuk...










kena ambil berkat dari perantin...








en dear bersama en suami yati yg cool...



jumper lagi k...



p/s mereka sgt la comel,same kecik sama chantek, sama padan...semoga perkahwinan mereka kekal abadi untuk selamanya...untuk yati, berbahagialah sepanjang hidup bersama insan tersayang...
love u...may god bless u girl...





1 comment:

nur idzatul mahfudza said...

guest book yer kwn2..typo *_*