Nuffnang Ads

Saturday, 31 December 2011

Tablet tak tersengaja!!



Lebih kurang genap sebulan la, tablet tak tersengaja ini menjadi hak milik sy. sangat awesome, cool sgt.  Pada mulanyer, takde pun niat atau terlintas untul beli tab 8.9 nie, asalnyer menuju ke lowyat, bb en dear ader problem.  tanpa semena2, dlm perjalanan menuruti ank tangga di lowyat ( hamik kau, detail cerita)....



en dear terpandang mat salleh nie seronok main i pad.

"yang, jom kiter beli i pad"

sy pun terkejut jugak la. Naikla semula ke lowyat.

setelah servuy selesai dilakukan..

keputusan dibuat, dengan sebulat suara, kami mahu memiliki Galaxy tab 8.9 nie..

itulah jadi tablet tak tersengaja kan..

DIGI + Samsung Galaxy Tab 8.9 = giler syok =)

sekarang nie, digi juga dh joined galaxy tab dengan 6GB broadband pada kadar 99rm per month. Selain tu, galaxy tab 10.1 juga ader ditawarkan. harga yg ditawarkan oleh digi ini jimat sehingga RM499 dari retail price RM 1699.

untuk maklumat lebih lanjut boleh cube link ni:


selain tu juga.

kawan2 semua boleh juga klu nk dapatkan dengan joined by Celcom. 

Bestkan tawarn nie..fikir masak2 dan ikut keperluan masing2..( mcm iklan jimat cermat jerw..)

boleh dapatkan penerangan dari bloger comel Yuyu Zulaikha bagi mereka yg memg setia dan suke dengan Broadband Celcom...

atau pun boleh terus dapatkan maklumat dari SINI.

tablet nie mudah dibawa kemana sahaja. Tambahan lagi tablet nie ringan dan juga nipis. 

sy syg Galaxy Tab 8.9 sy!!








2 comments:

Nurizzah Majif said...

salam..
wah..x sgka ex-PSAS ade gak minat berblog..:)
anyway, tq ek follow my blog..
boleh ek entry tablet tak terengaja..huhu..lawak pulak..

nur idzatul mahfudza said...

nurizzah majif:

wsalm..aah izzah,bru jer pun jd blogger nie..
tak plan,tu yg jdi tk trsngaja..
ur plesure..=)