Nuffnang Ads

Friday, 23 December 2011

kwn sy kwen congrat tuk hairul..


asyikla tertunda jer nak buat entry nie, tapi kali nie tetap berusaha mngerah tenaga untuk update blog ng entry nie.tahniah buat hairul dan isteri.wlu pun diorg dh kwen bbrpa mggu yg lalu( cam dh lame sgt dh nie) sy ttp nk update jugak..(dengan hrpan biler sy kwen ader org buat entry untk sy ^_^) wooaaahh..overkan..ahaks..






ha..selamat untuk hairul and emi..semoga berbahagia selamanyer, hairul nie 1 kelas dgn sy mse study dip kat poli sbrg perai dulu..


cute btul flower girls nie..





romantikkan..sweeet!!


mase wedding hairul nie, berjumper la kwn2 mase study dip dulu, even tak ramai dapat la berjumpa dgn mereka.

wedding hairul nie dibuat dekat dlm dewan, sgt la selesa.mane taknyer siap dgn penghawa dingin (bakunyer haku..) klu tak,sure berpeluh2 klu buat dekat luar.kebiasaanyer majlis kenduri cm nie msti mula 12 tghari sampi la pukul 3 petg. waktu macam nie, matahari tegak ats kepala kan..

kawan sy semua datang dari pulau pinang, jadi mereka lebih awal telah mengundurkan diri mereka. Tak sempat nk bergambar bersama mereka, dh la sush jumpe, then terlepas pulak peluang mengabdikan kenangan bersama..sob..sob..












jadi, bersendirian la sy berposing...


geram sy tgk flower girls tue, curik sorg untk pose dgn sy..
^_________^


tengok tue, siap tgk sy blik.adik tue nk bergambar lgi dgn sy kot..
lain kali ea dik,time tue adik jadi flower girls untuk majlis akak...(nth biler ntah kan)



bye..


3 comments:

Farhanah Mokthar said...

wahhh. untunglah dapat makan nasi minyak..
awak bila pula? hee ^_^

nur idzatul mahfudza said...

Farhanah : hahaha..doa2kan la yer dear...

Cik Syazz said...

amboi..sakan berposing ye:) okay kalau berkenan kat lipstick tu terus la sms syazz k:) boleh kite sembang2;p salam perkenalan:)