Nuffnang Ads

Thursday, 21 July 2011

F.L.O.R.I.A putrajaya..last day

comel kan ladybird tue..sy sgt teruja..hehehe     


akhirnya sy berjaya jugak memujuk en. dear untk pegi ke putrajya mnyaksikan bunga-bunga yg sungguh menwan hati dan juga jantung sy ^_^

sy dan en.dear telh bertndang ke floria tersebut pd hari terakhir bunga-bunga tersebut bertapak di situ..rse gembira bukan kepalang lgi...yea..yea...

en.dear yg pd mulanya seperti tdk mahu mmbwa sy ke floria tersebut dgn scra mendadaknya telh mnjadi tidak keruan mnge'shot' pic sy dengan byk sekali..sy tak pasti smada en.dear memerli sy atau benar-benar ikhlas...tapi sy dpt merasakan keikhlasanya begitu tulus...sbb...byk pic yg agk cntik en.dear shot kan..







chantek x..??sy rse sperti mahu tgl didalam tmn nie jer...x nak blik-balik ^_^

waktu jalan2 dlm floria tue,sy dan en dear suke sgt tgk 2 pasang angsa nie..sepasang ank angsa tue comel sgt..mereka sedg bergomol2 dlm kolam..tpi tdk melakukn aksi2 yg mndebarkn pown...

nie maybe mommy n daddy die..romantikkn..;) dua2 pose kt ats board tue..

puas en.dear shot pic..sy pulak shot pic en.dear.memula dier jual mahal pulak..sy dgn mngunakan kuasa bulan dan bintang lalu sy pun shot la bbrpa pic en dear..

^_^

setelah penat kami pusing kt floria tue dengan cuaca yg agk panas,sket2 rse cam nk pengsan pown ade..tpi sy tetp gigih untuk mneruskn penjelajahan di floria tersebut..hmpir 200+ shot pic pd hari itu..tpi x perlu la sy upload smuanya disini..mgkin sy perlu mgmbil mse 33333 hari 33333 mlm untk mguploadnyer...dgn keadaan cuaca yang begitu bahang,terase kehausan telh melnda. En.dear nk mkn ais krim..lalu sy juga mndptkn ais krim nestle yg dijual. Tpi haus tk hilng jugak....sy trus sgra mndaptkan 100plus..trus brjya mnrik nafas lega...

credit byk2 kt en.dear

p/s trima kasih en.dear mmbwa sy ke floria yg sgt indah nie dan x lupe juga krna shot pic sy byk2..(cam nk buat ucpn septh dua kata pula =)


jumpe lgi..da...



sbnarnyer,tringat bunga nie..cantik sgt..cute..rse nk bwa blik..sob...sob...





......lgi satu.....









sbb...sy yg shot pic tue....bye...

4 comments:

LyNn AnaLya said...

wow..canteknya!! rugi sangat tak pergi..;)

nur idzatul mahfudza said...

aah sgt cantek,rse cam x nak blik jew..tpi nti kn mrh lau duk berkhemah kt situ...huhuhuhu..xper,lynn lh pgi next year...

LyNn AnaLya said...

hehe.. mesti kena pergi next year ni..rugi,rugi.. ;D

nur idzatul mahfudza said...

Lynn...nti pgi yer next year..bunga gojes sgt dear..